Restaurang i Åmål

Välkomna till matbloggen. Det är inte riktigt sant eftersom jag skriver om allt möjligt här på bloggen, men den senaste veckan har jag skrivit rätt så mycket om mat, både sådan mat man lagar hemma eller går ut och äter på restaurang. Jag var och hälsade på min syster som bor i Åmål i fredags och då bestämde vi oss för att gå ut och äta på en restaurang i Åmål som heter Kungens restaurang och bar. 

Det är rätt så många som hört av sig under kommentarerna och berättat att inläggen som jag skrivit om mat har varit populära, och eftersom det ibland är mycket trevligare att gå ut och äta istället för att stöka ner i köket med massa disk som blir följden av matlagning så tänkte jag att jag skulle skriva och berätta om denna trevliga restaurang i Åmål som min syrra och jag gick till i fredags, det var Kungens restaurang och bar som vi gick till och har ni inte varit där kan jag verkligen rekommendera er att gå dit. Jag blev imponerad av det stora utbudet av mat från världens alla hörn och kanter som serverades, därför kan jag med säkerhet säga att även ni, mina kära läsare, kommer att kunna hitta något som faller er i smaken när ni går till denna restaurang i Åmål. På Kungens restaurang och bar hittar ni à la carte, pizza och många andra slags maträtter och de serverar både billig och snabbt tillagad mat till mer påkostad och lyxig mat. Det här är därför en restaurang i Åmål som kommer att passa i stort sett alla. Jag hoppas att ni går dit nästa gång ni blir sugna på att äta något och går ni dit en gång vill ni nog gå tillbaka flera gånger.