Tips på en miljövänlig biltvätt!

I går rekommenderade jag er en restaurang, och idag ska jag prata om en biltvätt! Behöver ni en biltvätt i Hägersten, Sundbyberg eller Huddinge kanske Hem Biltvätt i Stockholm kunde vara någonting för er också? I den här motorbloggen, som handlar om bilar och mopeder mest, har jag aldrig skrivit om biltvätt förut, men kände att det är hög tid för detta, för det är många som vill tvätta bilen så här på våren. Jag har själv tvättat bilen och lät då Hem Biltvätt i Stockholm göra det.  

 

Jag är trött på dåliga tvätthallar, som är dyra och sällan gör rent bilen hundraprocentigt bra. Jag tycker inte heller om att det fortfarande finns de företag, där restprodukterna efter en tvätt tydligen åker rätt ner i grundvattnet. Genom kompisens farsa, hörde jag talas om att det finns en miljövänlig biltvätt i Hägersten, som då är det här företaget som jag skriver om nu, nämligen Hem Biltvätt i Stockholm. Jag är impad över att de åker hem till sina kunder och tvättar bilen, så slipper kunden ta sig dit. Nu har jag själv anlitat mig av deras biltvätt i Hägersten, och den är helt miljövänlig, och inget farligt avfall försvinner ut i naturen eftersom de endast använder miljövänliga lösningsmedel. Det här företaget hjälper till runt om i Stockholm, men vänder sig i första hand till er som söker en miljövänlig och mobil biltvätt i Hägersten, Sundbyberg och Huddinge. Nu har jag fått en snygg bil och det tycker jag är roligt. Vem vill köra runt i en smutsig kärra nu när solen skiner och våren är här? Gör något bra för både er själva och för miljön genom att vända er till Hem Biltvätt i Stockholm. Ni kommer gilla detta företag! Tack och hej!